domeinnaam aanvragen
WelkomWelkom Welkom WerkwijzeWerkwijze Werkwijze WebdesignWebdesign Webdesign OnderhoudOnderhoud Onderhoud SEO GoogleSEO Google SEO Google ReferentiesReferenties Referenties
  ::  Menu
Webhosting
Domeinnaam
Tarieven
Offerte
Contact

domeinnaam aanvragen

  :: Domeinnaam

Domeinaanvraag, hoe doe ik dat......

Een domeinnaam aanvragen is aan een aantal regels gebonden, om geen fouten te maken is het verstandig de domeinaanvraag uit te besteden aan een bedrijf die daar ervaring mee heeft, zoals Wemax.
Dit heeft als voordeel dat u er geen omkijken naar heeft en dat er geen fouten kunnen ontstaan. 

Bij het bedenken van een domeinnaam wordt vaak gedacht aan de naam van het bedrijf. Deze domeinnaam hoeft niet altijd gekozen te worden. Zo kun je ook een domeinnaam bedenken met daarin de activiteiten die het bedrijf uitvoert. Voorbeeld: U heeft een stratenmakers bedrijf genaamd Verstraten. Nu kunt u kiezen voor domeinnaam www.verstraten.be, maar ook goed mogelijk is domeinnaam www.verstraten-stratenmakers.be of domeinnaam www.verstraten-stratenmakersbedrijf.be. De laatste 2 domeinnamen die in het voorbeeld gebruikt zijn, worden ook nog eens beter ondersteund door de zoekmachine’s waardoor uw bedrijf weer een stap dichterbij het uiteindelijke doel van naamsbekendheid komt.

Alle inhoud en afbeeldingen zijn copyright protected by Webmax - © 2019