webhosting webmax.be
WelkomWelkom Welkom WerkwijzeWerkwijze Werkwijze WebdesignWebdesign Webdesign OnderhoudOnderhoud Onderhoud SEO GoogleSEO Google SEO Google ReferentiesReferenties Referenties
  ::  Menu
Webhosting
Domeinnaam
Tarieven
Offerte
Contact


  ::  PriorWeb
webhosting webmax.be

webhosting webmax.be

:: Hosting

Hosting wat is dat .....

Het hosten van een site wil eigenlijk zeggen dat er ruimte op de server wordt 'verhuurd' om uw website op te zetten. Door het enorme aanbod van hosting providers is het soms moeilijk uit te vinden wat de beste oplossing is. Want al wordt de nadruk door de aanbieders meestal op de prijs gelegd; de kwaliteit van de server is zeker zo belangrijk. En het abonnement dat je afsluit hangt ook weer af van de soort functionaliteiten van de site.

Het nadeel van de goedkope abonnementen is de verplichting om aan de domeinnaam nog toevoegingen te moeten doen waardoor deze te lang wordt. Bijvoorbeeld: www.home.worldonline.uwbedrijf.be. Ook qua service en snelheid leveren deze 'gratis' providers doorgaans een lagere prestatie dan de hostingbedrijven met 'normale' tarieven.


Waarom kiezen wij voor het Belgische PriorWeb?
Ten opzichte van anders hosting bedrijven werkt PriorWeb sneller, efficiënter en klantgerichter. Ook is PriorWeb vooral bij de kleinere hosting pakketten stukken goedkoper in vergelijking met de andere bedrijven. Voor een ‘PriorWeb-starter’ pakket (25 mb ruimte voor 50€ / jaar) betaalt u bij een ander hostingbedrijf minstens het driedubbele.

Het aanvragen van een domeinnaam en hosting kunnen wij voor u doen mits wij ook uw website verzorgen.
Alle inhoud en afbeeldingen zijn copyright protected by Webmax - © 2019